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Distinguish Black Tea By Nose And Mouth

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Cómo las altas temperaturas de verano afectan el crecimiento de la hoja de té

Cómo las altas temperaturas de verano afectan el crecimiento de la hoja de té

2022-07-23 15:48:13

Durante el período de altas temperaturas en verano, se debe prestar atención a la sombra, la protección solar y el riego, para garantizar el crecimiento y desarrollo normal de los árboles de té y garantizar la calidad de las hojas de té.

Tolerancia de diferentes árboles de té a baja temperatura.

Tolerancia de diferentes árboles de té a baja temperatura.

2022-07-23 15:41:42

En circunstancias normales, la tolerancia de las variedades de té de tipo arbusto es más fuerte que la de los árboles de té de tipo árbol, y la tolerancia a bajas temperaturas de los árboles de té de hojas medianas y pequeñas es más fuerte que la de los árboles de té de hojas grandes.

La temperatura óptima para el crecimiento de los árboles de té

La temperatura óptima para el crecimiento de los árboles de té

2022-07-23 15:33:47

La temperatura adecuada es propicia para promover el crecimiento saludable de los árboles de té, ¡veamos más!

Fermentación del té, oxidación biológica

Fermentación del té, oxidación biológica

2022-07-15 14:57:47

La fermentación del té es en realidad una especie de oxidación biológica, y se obtienen hojas de té con diferentes grados de fermentación mediante diferentes transformaciones de las sustancias contenidas.

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Distinguish Black Tea By Nose And Mouth

2021-06-18 17:24:10

That is, the human sense of smell is used to distinguish whether black tea has smoke, sour, stale, musty, sun-dried and other odors. The dry tea of high-quality black tea has a sweet fragrance, and will have a sweet and pleasant aroma after brewing, while the inferior tea and inferior tea are not obvious or mixed with peculiar smell. In fact, during the processing of black tea, if the processing conditions (such as temperature, humidity, etc.) and processing techniques (such as withering, fermentation, etc.) are not properly controlled, or the finished product of black tea is stored improperly, some unfavorable odors will be produced. However, some unpleasant odors are low in content, and they are not easy to be detected when smelling dry tea. At this time, they must be distinguished by brewing. It is found that tea with sour, stale, and musty tastes is not too strong. Try to improve the quality after baking.

When the shape, dryness, color, aroma, etc. of dry tea meet the purchasing standards, you can take a few teas and put them in your mouth to chew for identification, and further understand the quality of the tea according to the taste. In addition, it can be evaluated by boiling soup. The taste of high-quality black tea is mainly sweet and mellow. Souchong black tea has a mellow and sweet taste. Gongfu black tea is mainly fresh, strong, mellow and refreshing. These characteristics are not obvious in the inferior tea, and the taste of inferior tea is strong and bitter, and even has peculiar smell.