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Distinguish Black Tea By Nose And Mouth

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¿Qué es el té oscuro?

¿Qué es el té oscuro?

2021-10-08 14:00:04

El té oscuro es uno de los seis tés principales en China, con una larga historia de desarrollo. Al mismo tiempo, la investigación científica también ha encontrado que este tipo de té es rico en varios oligoelementos beneficiosos para el cuerpo humano, lo que puede regular el equilibrio interno del cuerpo.

Procesamiento 25kg Té Oolong Té por Máquinas

Procesamiento 25kg Té Oolong Té por Máquinas

2021-09-28 14:47:40

¿Cómo procesar el té oolong por las máquinas? El té Oolong es una especie de té con medidas complicadas del proceso. Nuestra empresa está ubicada en una famosa ciudad natal de té Oolong, máquinas de suministro de marchitas a secado. ¡Bienvenido su contacto!

¿Cómo hacer té negro de 25kg FINANSHIET BY BY MAILINS?

¿Cómo hacer té negro de 25kg FINANSHIET BY BY MAILINS?

2021-09-07 14:51:40

¿Cómo procesar té negro a rayas de 25 kg de 100 kg de hoja de té fresco? Té negro a rayas necesita un proceso de té, proceso de laminación, fermentación de té y secado, aquí hay máquinas para su referencia y comprobación.

¿Cómo hacer té verde terminado de 25 kg por máquina?

¿Cómo hacer té verde terminado de 25 kg por máquina?

2021-09-01 16:14:22

Las máquinas para hacer té verde, necesitan cuatro pasos, té, fijación de té, fijación de té, rodamiento de té y secado de té. Masterizar el método de procesamiento correcto te ayudará a hacer té de alta calidad de alta calidad.

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Maquinaria Agroforestrial Co., Ltd. de Quanzhou Deli
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Distinguish Black Tea By Nose And Mouth

2021-06-18 17:24:10

That is, the human sense of smell is used to distinguish whether black tea has smoke, sour, stale, musty, sun-dried and other odors. The dry tea of high-quality black tea has a sweet fragrance, and will have a sweet and pleasant aroma after brewing, while the inferior tea and inferior tea are not obvious or mixed with peculiar smell. In fact, during the processing of black tea, if the processing conditions (such as temperature, humidity, etc.) and processing techniques (such as withering, fermentation, etc.) are not properly controlled, or the finished product of black tea is stored improperly, some unfavorable odors will be produced. However, some unpleasant odors are low in content, and they are not easy to be detected when smelling dry tea. At this time, they must be distinguished by brewing. It is found that tea with sour, stale, and musty tastes is not too strong. Try to improve the quality after baking.

When the shape, dryness, color, aroma, etc. of dry tea meet the purchasing standards, you can take a few teas and put them in your mouth to chew for identification, and further understand the quality of the tea according to the taste. In addition, it can be evaluated by boiling soup. The taste of high-quality black tea is mainly sweet and mellow. Souchong black tea has a mellow and sweet taste. Gongfu black tea is mainly fresh, strong, mellow and refreshing. These characteristics are not obvious in the inferior tea, and the taste of inferior tea is strong and bitter, and even has peculiar smell.